Barlangi filmkészítés workshop

2014. március 18.

A filmkészítés régóta nem a profik privilégiuma. Jó pár éve amatőrök­nek is megfizethető egy jó minőségű videokamera és egy vágásra alkalmas PC, amikkel élvezhető filmet lehet készíteni.

A barlangi filmezés azonban problémás terület olyan speciális nehéz­ségekkel, amik sokakat elrettentenek. Az utóbbi évek műszaki fejlődése végre a mi dolgunkat is megkönnyíti. Itt az ideje egy összejövetelnek, amin – mi, amatőr barlangi filmkészítők – meg­oszthatjuk tapasztalatainkat egymással.

Ezért szervezzük ezt az eszme­cserét, amire várjuk mindazokat, akiknek nem szegték kedvét az első kudarcok és szeretnének túljutni a kezdeti nehézségeken. Szívesen látunk olyanokat is, akiknek már van gyakorlatuk barlangi filmezésben.

 

bence filmez

 Ideje: 2014. április 26. (szombat) 9-16 óra

Helye: Budapest, ELTE TTK

 

A részvétel inyenes. Sajnos a terem befogadóképessége korlátozott, regisztrációt a jelentkezés sorrend­jé­ben tudjuk fogadni. Részvételi szándékodat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre küldheted.

A jelentkezőknek további információkat, nézni- és olvasnivalót küldünk még az összejövetel előtt. Ha van olyan barlangos filmed, amit megnézhetünk, elemezhetünk, azt is készítsd elő!

 

Ádám Bence
főszervező

Pin It
Kategória: